top of page

PRIVACYBELEID

Wij hechten veel waarde aan de privacy en veiligheid van onze gasten. Wij streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beschermen en te zorgen voor een veilige en vertrouwelijke omgeving tijdens uw verblijf bij ons.

 

1. Vertrouwelijkheid van gegevens:

- Wij verzamelen alleen persoonlijke gegevens die nodig zijn voor het verwerken van uw reservering en het verbeteren van onze dienstverlening.

- Uw persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en niet gedeeld met derden, tenzij dit nodig is voor het uitvoeren van onze diensten of als wettelijk vereist.

 

2. Beveiliging van gegevens:

- We hanteren strikte beveiligingsmaatregelen om de vertrouwelijkheid en integriteit van uw gegevens te waarborgen.

- Onze systemen en processen zijn ontworpen om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming.

 

3. Toestemming en transparantie:

- We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en zullen uw toestemming vragen indien nodig.

- Als u vragen heeft over hoe uw gegevens worden verwerkt, kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

4. Rechten van de klant:

- U heeft het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Neem contact met ons op als u gebruik wilt maken van deze rechten.

- We zullen uw gegevens niet langer bewaren dan nodig is en zullen deze op een veilige manier vernietigen of anonimiseren.

 

Hotel Au Cœur Bion is toegewijd aan het beschermen van de privacy van onze gasten en het naleven van de geldende privacywetgeving. Als u vragen of opmerkingen heeft over onze privacypraktijken, neem dan gerust contact met ons op. Uw privacy is belangrijk voor ons en we zorgen ervoor dat uw gegevens veilig en vertrouwelijk worden behandeld.

bottom of page